Широкоформатният дигитален печат е област, в която просто да имаш машина за печат вече не е достатъчно. Нужни са коректност, опит, разбиране, лоялност. Именно тези качества отреждат на „Мастър Принт 2004” ООД място сред лидерите на пазара.

През годините сме минали през много трудности, но благодарение на страхотния екип от специалисти, изключителната си гъвкавост и добра работа, сме се утвърдили като еталон в областта на широкоформатния печат.

„Мастър Принт 2004” ООД продължава да разчита на най-големите имена сред производителите на машини за широкоформатен печат. Към съществуващите вече MIMAKI JV3 160SP, DGI ST1806 и DGI MJ3204P, добавихме и HP Scitex GRANDJet V5+ - един изключителен принтер с доказани качества. С помощта на тази техника и отлично сработения екип сме ненадминати в бързината и качеството на изпълнение на всяка поръчка.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ПОСТОЯННО РАЗШИРЯВАЩИЯ СЕ КРЪГ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ. НИЕ ИМАМЕ РЕСУРСИТЕ, ЗА ДА ОТГОВОРИМ НА ВСЯКО ИЗИСКВАНЕ ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН НА НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА!